Naše Usluge


CEDRA Split je registrirana nevladina, neprofitna udruga usmjerena promicanju i razvoju društvenog poduzetništva i društvenih inovacija na području Grada Splita i cijele Dalmacije. Dio je clustera CEDRA, koji uključuje sestrinske organizacije u Zagrebu (CEDRA HR), Rijeci (CEDRA Rijeka), Osijeku (Udruga Slap), Dubrovniku (Udruga DEŠA) i Čakovcu (CEDRA Čakovec).


Amosfera Coworking

www.amosferacoworking.strikingly.com

Amosfera Coworking naše je prvo društveno poduzeće te prvi coworking prostor u Splitu. Pruža potpuno opremeljeno radno mjesto za digitalne nomade, poduzetnike i druge poslovne ljude iz Hrvatske i inozemstva koji nemaju vlastiti ured, a traže poticajno radno okruženje. Na istom mjestu okupljeni su i svi djelatnici i suradnici CEDRE Split pa ako ste zainteresirani za korištenje prostora, slobodno nas posjetite! Za više informacija posjetite web stranicu


ASO - Adriatic Social Observatory

www.aso-split.com

Jadranski društveni opservatorij (Adriatic Social Observatory – ASO) predstavlja posebni društveno-istraživački program Clustera za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split koji je nastao kao rezultat projekta Jadranske kombinirane socijalne politike (Adriatic Welfare Mix), financiranog kroz IPA Adriatic.

Vizija razvoja ASO-a podrazumijeva organizaciju i realizaciju svjetskih/regionalnih znanstvenih i stručnih konferencija, simpozija i skupova kako bi se omogućio realni i virtualni prostor za slobodnu razmjenu znanja i iskustva u odnosu na sva relevantna područja unutar kojih djeluje opservatorij. Jednako tako, ASO za cilj ima približavanje društveno-znanstvenih napora realnom sektoru i time poticanje slobodne i svrsishodne znanstvene djelatnosti uz aktivni rad na društvenim i okolišnim problemima sadašnice.

Jadranski društveni opservatorij uključuje nekoliko posebnih društveno-istražvačkih usluga, projekata i aktivnosti koje poizlaze iz same misije CEDRE,koja podrazumijeva raznovrsnost pristupa i ponudu različitih mogućnosti, kapaciteta i perspektiva razvoju eko-društvenih inovacija, poduzetništva i održivog društveno-gospodarskog razvoja.


Mentoriranje

CEDRA Split pruža podršku eko-društvenim inovatorima, poduzetnicima, organizacijama, institucijama i zajednicama, kao i svim pravnim i fizičkim osobama u njihovom cjelovitom i održivom osobnom, organizacijskom i institucionalnom razvoju i punom ostvarenju na načelima trostruke dobrobiti koje ravnopravno promiče ekološke, društvene i ekonomske ciljeve.


Edukacije

Nudimo cijeli niz edukativnih programa na hrvatskom i engleskom jeziku, namijenjenih kako odraslim osobama, tako i djeci i mladima. Naše dosadašnje edukacije uključivale su sljedeća područja:

  • Projektno upravljanje

  • Priprema natječajne dokumentacije

  • Eko-društveno poduzetništvo